Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
26 Mai 2014 | 13:11
Moldovenii din Italia pot aplica pentru un job la Consulatul Moldovei din Padova
Moldovenii stabiliţi în Italia pot candida pentru funcţia de colaborator tehnic în cadrul Consulatului Republicii Moldova la Padova.
Cerințele privitor la angajat sunt următoarele: studii superioare de licență și masterat, preferabil în domeniul juridic; cetățenia Republicii Moldova; cunoașterea limbii române, italiene și a limbii engleze obligatoriu, cunoașterea altor limbi de circulație internațională va fi un avantaj; deținerea permisului de conducere auto; lipsa antecedentelor penale și a altor restricții de a ocupa această funcție.

Funcția de colaborator tehnic în cadrul Consulatului Republicii Moldova la Padova prevede participarea la procesul de transcriere a actelor de stare civilă și participarea la procesul de documentare a cetățenilor cu acte din sistemul național de pașapoarte.

Persoanele interesate pot depune personal sau prin poșta electronică (milano@mfa.md) CV-ul însoțit de copia actului de identitate și copiile diplomelor de studii și ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională/sau de specializare, precum și copiile certificatelor privind nivelul de cunoaștere a limbilor străine.

Data limită de depunere a dosarului este 1 iunie 2014, anunță Consulatul Moldovei la Padova în pagina sa electronică.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam