Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
03 Iunie 2014 | 09:49
Moldovenii pot aplica pentru burse de doctorat în Grecia
Cetăţenii moldoveni pot aplica dosarul pentru burse de studii pentru anul academic 2014-2015 în Grecia.
Fundația de stat pentru burse a Greciei (I.K.Y.) propune cetățenilor străini burse în cadrul Programului de studii de doctorat „PhD” și Programul de studii postdoctorale  „Postdoctoral Research Studies”, precum și cursuri de studiere a limbii neogrecești pentru absolvenții Instituțiilor superioare de învățământ, durata cursurilor – 8 luni.

Candidații urmează să depună dosarele la Ambasada Greciei în Ucraina (Kiev) până la data de 16 iunie 2014.

Formularul de aplicare și alte informații suplimentare despre Program, pot fi găsite accesând: www.iky.gr sau la numărul de telefon: 00 38 044 25 45 47 13.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam