Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
19 Noiembrie 2014 | 16:34
Oferte de burse la Colegiul Europei
Absolvenţii facultăţilor din Republica Moldova pot aplica pentru continuarea studiilor la Colegiul Europei, burse oferite pentru ţările parteneriatului Estic, pentru anul academic 2015-2016.
Candidații care doresc să aplice pentru aceste burse trebuie să depună online o cerere, iar setul de acte include și o scrisoare de motivare, precum și scrisori de recomandare.

Bursele oferite acoperă cheltuielile academice, cazarea, masa și costurile de călătorie.

Data limită a depunerii actelor – 31 ianuarie 2015, mai multe detalii aflați accesând linkul: https://www.coleurope.eu/website/study/admission/scholarships/scholarships-university-graduates-coming-european-neighbourhood.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam