Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
28 Martie 2017 | 16:09
Realizează un film cu tema „Mândru că sunt din Moldova” şi mergi gratuit la o tabără de vară
Elevii din toate instituţiile de învăţământ din Republica Moldova pot participa la campanie naţională „Mândru că sunt din Moldova”, lansată de Asociaţia META, care îşi propune să promoveze cele mai frumoase locuri din Republica Moldova, informează diez.md.
Doritorii de a participa sunt invitați să creeze un video de trei-patru minute în care ar arăta toate locurile frumoase din regiunea lor și în care ar enumera motivele de ce sânt mândri că sunt din Moldova.

Filmulețele pot fi create în oricare dintre limbile de circulație națională (română, rusă, găgăuză, ucraineană) cu subtitre în limba română sau engleză.

Filmulețele vor fi evaluate de un grup de profesori și voluntari care vor aprecia aceste video-uri după următoarele criterii: originalitate; ingeniozitate; creativitate și lucru de echipă.  

Grupul de elevi care va crea cel mai original, ingenios, și creativ spot video va avea posibilitatea de a participa la o tabără de vară, organizată de META, gratuit.

Data limită de prezentare lucrării video este de 27 Iunie 2017.

Pentru informații suplimentare puteți contacta organizatorii la numărul de telefon - 060 23 33 05.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam