Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
27 Iulie 2015 | 16:00
Studii în România: Astăzi este ultima zi pentru depunerea dosarelor la Chişinău
Astăzi, 27 iulie, este ultima zi în care tinerii dornici de a-şi continua studiile peste Prut pot depune dosarele pentru studii la Chişinău.
În cadrul zilei de astăzi, se vor prezenta candidații care, din motive obiective, nu au reușit să depună dosarul în zilele recomandate de Ambasada României în Republica Moldova.

Astfel, tinerii mai pot depune dosarele în cadrul Secției Consulare din Chişinău, care va activa până la ora 18:30. Candidaţii pentru învăţământul preuniversitar vor depune dosarele la intrarea din strada Grigore Ureche nr.2, iar candidaţii pentru învăţământul universitar vor depune dosarele la intrarea din strada Albişoara.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam