Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
04 August 2015 | 15:09
Tinerii din Moldova pot aplica pentru burse în domeniul culturii, în Austria
Guvernul Austriei a lansat un program de burse în domeniul culturii pentru anul 2016. Scopul programului este familiarizarea cu ambianţa culturală austriacă şi realizarea unor proiecte comune cu reprezentanţi din diferite ţări.
Termenul limită de expediere a dosarelor este 31 august și respectiv 15 septembrie, în dependență de domeniul ales.

Formularul de aplicare poate fi găsit accesând următorul link:

http://www.kulturkontakt.or.at/plattform/pdfview.asp?guid=%7B4CDFBE25-2884-4FDB-92DE-276F4BDBFD66%7D&pg=2&s=1&suche=&x=17&y=27
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam