Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
03 Decembrie 2014 | 16:01
Universitatea din Qatar oferă burse pentru moldoveni
Cetăţenii moldoveni care deţin o diplomă de licenţă pot aplica pentru programul de studii a limbii arabe la Universitatea din Qatar.
Cetățenii moldoveni care dețin o diplomă de licență pot aplica pentru programul de studii a limbii arabe la Universitatea din Qatar.

Potrivit Ministerului Educației de la Chișinău, eligibili pentru acest program sunt peroanele care dețin diplomă de licență, au vârsta cuprinsă între 18 – 40 de ani, nu au obținut anterior o altă bursă de studiere a limbii arabe, dețin un minim de cunoștințe ale limbii arabe (cunoașterea alfabetului este esențială). O altă cerință este să cunoască fie limba engleza, fie limba arabă pentru a putea comunica cu managementul Universității.

Perioada de înmatriculare: 11.01.2015 – 12.03.2015.

Pentru obținerea formularelor de participare și pentru informații suplimentare, accesați :
http://www.qu.edu.qa/students/services/is/arabic_program.php.


 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam