Loading
ro ru en
Burse şi joburi
Loading
05 Aprilie 2017 | 14:30
Veste bună pentru tinerii care îşi doresc să studieze în Italia
Veste bună pentru tinerii care au absolvit o universitate şi îşi doresc să îşi continue studiile au posibilitatea să câştige o bursă în valoare de zece mii de dolari pentru un program MBA la Universitatea Internaţională CIMBA din Iowa, care îşi are sediul în Italia, informează diez.md.
Programul se va axa pe dezvoltarea personală și pe leadership. Cursul de un an va fi predat la Colegiul de afaceri Tippie al Universității, recunoscut la nivel mondial pentru gradul înalt de instruire și pentru profesori de top din SUA. La finele studiilor veți obține o diplomă recunoscută pe plan internațional de la o instituție de clasă mondială.

Universitatea oferă mai multe tipuri de burse, între care: Burse GMAT/GRE sunt acordate de Consorțiul Universității studenților înmatriculați la studii la zi. Această bursă necesită un scor GMAT (sau scor GRE) egal sau mai mare de 650 pentru cetățenii țărilor cu limba engleză ca limbă oficială. Pentru cetățenii din țările în care engleza nu este limba oficială, scorul GMAT necesar (sau scor GRE) trebuie să fie egal sau mai mare de 600 precum și Bursa în memoria lui Stefano Andreello – o bursă memorială în numele lui Stefano Andreello pentru studenți MBA care posedă spiritul și entuziasmul pentru a studia și inspira pe alții.

Sunt acceptați tinerii motivați care își doresc să-și îmbunătățească/dezvolte abilitățile de leadership. Urmând acest link, vă puteți înregistra pentru programul MBA al Universității Internaționale CIMBA din Iowa.

Data limită de înscriere este 15 mai 2017.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam