Loading
ro ru en
Carieră
Loading
01 Octombrie 2015 | 14:25
30 de companii şi organizaţii caută forţă de muncă la Chişinău, la cea de-a opta ediţie a Târgului de Cariere. Evenimentul va avea loc la Centrul de Cultură şi Istorie Militară (Casa Armatei), în perioada 2-3 octombrie, între orele 10:00-17:00.
12 Septembrie 2015 | 15:00
Chişinăul – cu cele mai multe oferte de muncă
În Republica Moldova sunt peste şapte mii de locuri de muncă vacante. Cel puţin acest lucru îl arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, relatează Radio Moldova Actualităţi.
07 August 2015 | 12:00
Valeriu Streleţ a dezvăluit, la „Bună dimineaţa”, secretul care îl ajută să facă faţă noii funcţii
La o săptămână de la învestirea în funcţia de premier, Valeriu Streleţ afirmă că aceasta a fost o perioadă fierbinte, plină, în care echipa Guvernului s-a testat reciproc. Premierul a spus, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa” de la Moldova 1 că reuşeşte să facă faţă situaţiei, în primul rând, datorită familiei, şi că şi-ar dori ca să ajungă la un moment când oamenii vor recunoaşte că politicienii şi-au făcut bine meseria.
05 August 2015 | 14:22
Află care este marea provocare pentru Loretta Handrabura în noua funcţie
Provocarea cea mai mare pentru Loretta Handrabura în noua funcţie de ministră a Tineretului rămâne a fi domeniul sportului. Cel puţin asta a declarat Loretta Hadrabura în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa” de la Moldova 1. Ea însă susţine că „se află în cantonament intens pentru a se iniţia în domeniu, astfel ca într-un timp cât mai scurt să fie văzute rezultate şi să îndreptăţească aşteptările cu care a fost creditată atunci când a fost învestită în această funcţie”.
05 August 2015 | 08:43
Specialiştii IT – la mare căutare în Moldova
Vânzătorii, muncitorii industriali şi specialiştii IT sunt la mare căutare în acest an. Experţii menţionează că în acest a maseurul terapeut şi specialiştii în team building ar putea deveni profesii foarte populare, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la piatamuncii.md.
25 Martie 2015 | 11:29
Peste 300 de oferte, prezentate la Târgul de Cariere
Peste 3000 de persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi la ediţia a şaptea a Târgului de Cariere ce va avea loc, în perioada 27-28 martie, la Centrul de Cultură şi Istorie Militară. La eveniment vor fi prezentate peste 300 de oferte.
29 Ianuarie 2015 | 14:01
700 de locuri de muncă – oferta unui târg în domeniu
30 de companii oferă 700 de locurilor de muncă. Acestea sunt ofertele Târgului de joburi din capitală. Evenimentul este organizat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), transmite Mesager.
04 Octombrie 2014 | 11:00
O nouă ediţie a Târgului de Cariere
Cei interesaţi să îşi găsească un job sunt aşteptaţi în perioada 3-4 octombrie la cea de-a VI-a ediţie Târgului de Cariere Chişinău. La eveniment îşi vor expune ofertele peste 20 de companii şi va avea loc în incinta unui centru comercial din capitală.
28 Mai 2014 | 12:20
Nicoleta Dulgheru: Şapte medalii - într-o lună
La doar 16 ani, tânăra gimnastă, Nicoleta Dulgheru, are performanţe de invidiat. Recent, sportiva s-a întors de la o competiţie din Federaţia Rusă unde a câştigat cinci medalii: două medalii de aur, două de argint şi una de bronz.
19 Mai 2014 | 14:44
Un nou proiect ar putea ajuta studenţii străini să înveţe limba română
Pe data de 12 mai, anul curent, a avut loc startul video-conferinţei cu genericul „Comunicarea medicală în contexte multilingvistice şi multiculturale”. Scopul acesteia este promovarea unui proiect ce se axează pe limbajul medical în care studenţii străini ar putea învăţa limba română. Ideea acestui proiect a venit în timpul unui training de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi.
16 Aprilie 2014 | 14:00
Cum se face agricultura în UE?
Uniunea Europeană este unul dintre cei mai mari importatori de produse agricole din lume, dar cu toate acestea, numărul de agricultori scade drastic în ultimul timp, mulţi tineri fiind nesiguri pe această profesie. Începând cu anii 60, numărul de agriculturi din Europa a scăzut la jumătate, fiind iniţial 6 milioane.
08 Aprilie 2014 | 18:01
Târg de cariere la Chişinău
25 de angajatori au oferit peste 150 de posturi de muncă în diverse domenii în cadrul Târgului de Cariere care a avut loc pe 4 şi 5 aprilie la Chişinău. Evenimentului a fost un prilej pentru a deschide o punte de comunicare dintre angajatori şi potenţialii angajaţi.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam