Loading
ro ru en
Carieră
Loading
16 Aprilie 2014 | 14:00
Uniunea Europeană este unul dintre cei mai mari importatori de produse agricole din lume, dar cu toate acestea, numărul de agricultori scade drastic în ultimul timp, mulţi tineri fiind nesiguri pe această profesie. Începând cu anii 60, numărul de agriculturi din Europa a scăzut la jumătate, fiind iniţial 6 milioane.
08 Aprilie 2014 | 18:01
Târg de cariere la Chişinău
25 de angajatori au oferit peste 150 de posturi de muncă în diverse domenii în cadrul Târgului de Cariere care a avut loc pe 4 şi 5 aprilie la Chişinău. Evenimentului a fost un prilej pentru a deschide o punte de comunicare dintre angajatori şi potenţialii angajaţi.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam