Loading
ro ru en
Carieră
Loading
04 Octombrie 2016 | 15:39
Cunoaşte istoria moldoveanului care a ajuns campion mondial la 17 ani
A ajuns să practice lupte libere dintr-o întâmplare, când profesorul din satul de baştină l-a invitat să participe la o competiţie de la care s-a întors cu medalie şi diplomă. De atunci, munceşte şi luptă în fiecare zi pe ring, iar acum, la doar 17 ani a reuşit să-şi câştige titlul de campion mondial la lupte libere. Vorbim de Ştefan Tonu, un tânăr ambiţios, talentat şi care luptă cu multă pasiune ca steagul Republicii Moldova să fluture pe podiumurile internaţionale.
Întors de curând de la Campionatul Mondial ce a avut loc în Georgia la care au participat 45 de țări, Ștefan a câștigat medalia de argint. Deși nu a reușit să câștige aurul, Ștefan e hotărât să nu lase pe nici un adversar să-i ia aurul pentru care se pregătește și se antrenează în fiecare zi.

Mai multe detalii despre evoluția lui Ștefan Tonu la campionat urmăriți AICI.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam