Loading
ro ru en
Carieră
Loading
05 Octombrie 2016 | 15:37
Forumul european al angajatorilor în Moldova revine la a doua ediţie
Forumul european al angajatorilor în Moldova revine la cea de-a doua ediţie. Evenimentul va avea loc pe data de 6 octombrie şi are scopul de a face legătura dintre companiile cu capital străin din Moldova sau care activează pe piaţa europeană şi tinerii specialiştii, studenţi din ţară. Peste 20 de companii se vor întâlni cu viitorii angajaţi, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova, în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, Ministerul Educației, Agenția Universitara a Francofoniei, Asociația de Colaborare Economică Moldo-Germană, precum și Invent Moldova. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam