Loading
ro ru en
Carieră
Loading
21 Septembrie 2018 | 12:37
La Chişinău a început Târgul de Cariere
50 de companii şi instituţii naţionale şi internaţionale, participă la Târgul de cariere Chişinău, care a început astăzi. Reprezentanţii Companiilor organizează interviuri şi cei interesaţi pot avea parte de consiliere în carieră. Organizatorii spun că scopul acestui proiect este de a oferi cât mai mute locuri de muncă în diferite domenii, relatează Radio Moldova Actualităţi.
„Participă peste 50 de companii și ONG-uri. Scopul este ca la finalul zilei să plece câți mai mulți tineri angajați, dar și persoane care au experiență și dorim să ne treacă pragul peste mii de candidați”, a spus, Alina Agafiței, ofițerul de presă al Târgului de Cariere.
 
Vizitatorii susțin că este foarte importantă organizarea acestor evenimente, deoarece este o diversitate de alegeri și sunt oportunități foarte bune.
 
„Am venit să găsim ceva interesant sper. Până când nu am găsit nimic. În mare parte angajatorii caută vorbitori de limba engleză și aceasta e o problemă pentru cei care nu o cunosc”, a spus o vizitatoare.
 
„Ar fi bine să se organizeze de două ori trei ori pe an, deoarece mulți se concediază, mulți pleacă, mulți vin înapoi în Moldova și sun în căutare de locuri de muncă”, a spus o altă vizitatoare.
 
Târgul de cariere este la cea dea 14-a ediție. În România se desfășoară din 2006, iar în Republica Moldova din 2012. Târgul de Cariere se desfășoară în incinta Palatului Național Nicolae Sulac, între orele 10.00-17.00.
 
Postat de: Vasile Cojocari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la „Butonul Roşu” se va discuta despre posibilitatea creării unui bloc comun pentru alegerile parlamentare, constituit din partidele de dreapta. Dacă formarea unei platforme comune pentru participarea la următorul scrutin este o soluţie pentru a evita acumularea unui scor mic, elucidăm în emisiune.
Moldova 1
Sportivul moldovean Victor Ciobanu, cel care a devenit vicecampion mondial la lupte greco-romane, este invitat la emisiunea „Cine vine la noi?” din această seară. Luptătorul ne va povesti despre participarea la Campionatul Mondial, ce s-a desfăşurat în Budapesta (Ungaria), la sfârşitul lunii octombrie. Care este preţul victoriei şi ce rol are un antrenor bun pentru un sportiv, aflăm astăzi, de la ora 18:05.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam