Loading
ro ru en
Carieră
Loading
01 Martie 2018 | 09:30
Natalia Duminică despre carieră, dans şi inspiraţie
Natalia Duminică este cea mai cunoscută dansatoare de belly dance din Moldova. De la vârsta de trei ani dansează alături de mama sa, devenind o regină a dansului oriental. Surprinsă de echipa „Bună dimineaţa” , talentata Natalia Duminică a povestit despre carieră, inspiraţie, vacanţe, dar şi despre planuri de viitor.
Dansatoarea se regăsește  în ceea ce face cu mult profesionalism și știe că fiecare prestație a sa inspiră. „Atâta timp cât ești solicitat, ești invitat și lumea este inspirată de ceea ce faci tu, are sens să continui, și să nu îți pierzi dorința. Ceea ce fac eu, dansul, scena este viața mea”, a mărturisit Natalia Duminică.

Fiecare număr de dans prezentat de Sheherezade din Moldova este special și creează  atmosfera celor 1001 de nopţi, unde poți admira plasticitatea ei unică.

Chiar dacă va deveni în curând soție, Natalia Duminică, nu va renunța la cariera sa de dansatoare, ba chiar mai mult, are în plan să organizeze concerte de belly dance.

Din 2006 artista a devenit și membră a celebrului ansamblu național academic de dansuri populare „Joc” şi activează în Studioul de dans oriental „Orient Dance” condus de mama Nataliei, Aliona Duminică,  care în acelaşi timp este managerul şi producătorul acesteia.

Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam