Loading
ro ru en
Carieră
Loading
28 Mai 2014 | 12:20
Nicoleta Dulgheru: Şapte medalii - într-o lună
La doar 16 ani, tânăra gimnastă, Nicoleta Dulgheru, are performanţe de invidiat. Recent, sportiva s-a întors de la o competiţie din Federaţia Rusă unde a câştigat cinci medalii: două medalii de aur, două de argint şi una de bronz.
Acum două zile, gimnasta a revenit din România cu încă două medalii. Sportul pe care îl iubește foarte mult îi consumă aproape tot timpul liber, dar Nicoleta spune că nu regretă nici o clipă petrecută în sala de antrenament.

Susținută de antrenoare, părinți și prieteni, tânăra sportivă dorește să ajungă la Olimpiada de Juniori din China din luna august. Cum crede că va atinge această performanță, vedeți în interviul emisiunii „Bună dimineața”. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam