Loading
ro ru en
Carieră
Loading
04 Octombrie 2014 | 11:00
O nouă ediţie a Târgului de Cariere
Cei interesaţi să îşi găsească un job sunt aşteptaţi în perioada 3-4 octombrie la cea de-a VI-a ediţie Târgului de Cariere Chişinău. La eveniment îşi vor expune ofertele peste 20 de companii şi va avea loc în incinta unui centru comercial din capitală.
Potrivit organizatorilor, locuri vacante vor fi prezentate din diverse sfere precum servicii, retail, producție, finanțe, audit, call-centers. Vizitatorii vor avea ocazia să discute direct cu angajatorii și să cunoască mai bine profilul companiilor și necesitățile acestora la nivel de angajați, precum și cerințele de pe piața actuală a locurilor de muncă.

„Târgul de Cariere” este adresat atât persoanelor care își caută primul job după absolvirea facultății, cât și șomerilor, persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă part-time în paralel cu facultatea, celor care vor să-și schimbe locul de muncă sau celor care caută al doilea job pe lângă cel prezent. De asemenea, evenimentul este destinat persoanelor interesate de ceea ce se întâmplă pe piața muncii și care vor să fie la curent cu trendurile din acest domeniu.

Este recomandat ca vizitatorii să vină cu un CV completat, pentru potențialii angajatori. În cadrul evenimentului, candidații mai pot găsi oferte de internship și de voluntariat.
Postat de: Departamentul Multimedia
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam