Loading
ro ru en
Carieră
Loading
25 Martie 2015 | 11:29
Peste 300 de oferte, prezentate la Târgul de Cariere
Peste 3000 de persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi la ediţia a şaptea a Târgului de Cariere ce va avea loc, în perioada 27-28 martie, la Centrul de Cultură şi Istorie Militară. La eveniment vor fi prezentate peste 300 de oferte.
Persoanele interesate sunt așteptate să cunoască oferta angajatorilor prezenți la standuri, să discute direct cu reprezentanții acestora, să ceară detalii despre condițiile de angajare, să-și prezinte direct CV-ul în fața angajatorilor și să-și stabilească interviuri de angajare.

Potrivit organizatorilor, evenimentul facilitează întâlnirea dintre candidații aflați în căutarea unui loc de muncă și companiile angajatoare, oferind transparență procesului de recrutare.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam