Loading
ro ru en
Carieră
Loading
05 August 2015 | 08:43
Specialiştii IT – la mare căutare în Moldova
Vânzătorii, muncitorii industriali şi specialiştii IT sunt la mare căutare în acest an. Experţii menţionează că în acest a maseurul terapeut şi specialiştii în team building ar putea deveni profesii foarte populare, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la piatamuncii.md.
Dintre cei care au absolvit școli profesionale: vânzătorii, bucătarii şi croitorii sunt cei mai solicitați pe piața muncii din Republica Moldova. La rândul său, topul celor mai solicitați specialiști care au absolvit universitățile ar începe cu specialiști IT, contabili, economiști şi medici.  

Radio Moldova Actualități relatează, cu referire la datele unui studiu CBS AXA, că cetățenii Republicii Moldova ar dori să devină, în primul rând, oameni de afaceri, datorită profitabilității. La finalul topului sunt profesii precum șofer, constructor şi asistent social.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Cuvinte cheie:
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la emisiunea „Moldova în direct” se va discuta despre procesul de reglementare a conflictului transnistrean. Care sunt progresele înregistrate la acest capitol şi care sunt abordările Chişinăului pentru a avansa dialogul, aflăm în această seară, la Moldova 1.
Moldova 1
Consiliul Naţional al Sindicatelor din Moldovva (CNSM) a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă. În cadrul întrunirii s-a menţionat o posibilă colaborare cu Ambasada României, ce presupune implicarea sindicatelor în proiectele şi iniţiativele pe care ţara vecină intenţionează să le realizeze în Republica Moldova. Detalii aflaţi în această seară, într-un reportaj realizat de echipa emisiunii „Dialog Social”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam