Loading
ro ru en
Carieră
Loading
08 Aprilie 2014 | 18:01
Târg de cariere la Chişinău
25 de angajatori au oferit peste 150 de posturi de muncă în diverse domenii în cadrul Târgului de Cariere care a avut loc pe 4 şi 5 aprilie la Chişinău. Evenimentului a fost un prilej pentru a deschide o punte de comunicare dintre angajatori şi potenţialii angajaţi.
De asemenea, târgul și-a propus să atragă proaspeți absolvenți ai instituțiilor superioare de învățământ, șomeri, studenți care caută un job part-time, dar și voluntari.

Află mai multe despre angajare, în materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam