Loading
ro ru en
Carieră
Loading
18 Martie 2018 | 12:35
Victor Micuşa – cel mai rapid frizer din Republica Moldova
Victor Micuşa este unul dintre cei mai renumiţi coafori din Republica Moldova, iar profesionismul său poate fi confirmat de toţi clienţii lui: de la simpli iubitori ai frumosului, până la vedetele autohtone. Surprins de către echipa „Bună dimineaţa”, talentatul hairstylist a povestit despre carieră, inspiraţie, dar şi despre tendinţe de freze şi coafuri ale anului 2018.
La muncă, Victor Micuşa este preferat în cea mai mare parte de femei, pe care le abordează doar din punct de vedere profesionist. Hairstylistul le propune cele mai actuale sugestii, care le-a împărtăşit în platoul emisiunii matinale. „În primăvara aceasta nu sunt prea multe schimbări. Extensia de culoare se menţine şi rămâne în vogă şi anul acesta. În tunsori se pune accent pe breton, care trebuie să fie bine definit geometric. ” a mărturisit coaforul.

Chiar dacă este un bun profesionist, hairstylistul susţine din plin afirmaţia „Cizmarul fără cizme”, aşa cum din lipsa de timp petrece foarte puţin timp în faţa oglinzii.

Coaforul se poate mândri cu faptul că este considerat cel mai rapid frizer din lume.

Victor Micuşa este preşedintele Uniunii Frizerilor şi Cosmeticienilor din Republica Moldova.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam