Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
27 Februarie 2018 | 22:00
Astăzi, 27 februarie, a avut loc premiera primului film documentar „Slovenia mea cu Ala Adamia”, produs de Studioul „TeleFilm – Chişinău”, după relansarea activităţii sale. Premiera a avut loc la Cinematograful „Patria – Loteanu” din Chişinău, în prezenţa Excelenţei sale, dlui Peter Michalko, şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova; dnei Eva Gutjahr, şefă ad interim a Oficiului Consiliului Europei în Chişinău şi dlui Vladimir Hotineanu, preşedintele Comisiei parlamentare pentru mass-media. Evenimentul a fost moderat de către Mircea Surdu, directorul Studioului „Telefilm-Chişinău”.
01 Februarie 2018 | 13:30
START înregistrări pentru ADAMI Media Prize 2018
A început primirea dosarelor la concursul „ADAMI Media Prize pentru diversitatea culturală în Europa de Est 2018”. Companiile de televiziune, companiile de producţie media, jurnalişti, regizori, producători şi alţi profesionişti din domeniul media din ţările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Ucraina) sunt invitaţi să participe la concurs.
25 Ianuarie 2018 | 11:56
22 Ianuarie 2018 | 10:37
22 Decembrie 2017 | 19:20
14 Decembrie 2017 | 17:00
O întâlnire de suflet cu radioascultătorii din satul Ciuciulia, raionul Hânceşti
La 13 decembrie 2017, o echipă de reporteri, editori, regizori şi redactori de la Radio Moldova s-a deplasat în satul Ciuciulia, raionul Hânceşti cu scopul întâlnirii cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
12 Decembrie 2017 | 12:29
Noi modificări în structura şi atribuţiile Uniunii Europene de Radiodifuziune
În perioada 07-08 decembrie curent, Preşedinta Companiei „Teleradio-Moldova” (TRM), Olga Bordeianu şi şefa Serviciului comunicare şi relaţii internaţionale, Natalia Beregoi, au participat la sesiunile Asambleei Generale a Uniunii Europene de Radiodifuziune (UER), în Geneva, Elveţia. În agendă au fost incluse discuţii privind noua structura a UER, modificarea Statutului UER şi strategia de achiziţionare a drepturilor de difuzare a evenimentelor sportive, ş. a.
30 Octombrie 2017 | 10:00
Sărbătoare triplă pentru radiodifuzorul public naţional
Astăzi, IPNA Compania „Teleradio-Moldova” sărbătoreşte triplu: 87 de ani de activitate a postului naţional Radio Moldova, 9 ani de la crearea postului Radio Moldova Muzical (RMM) şi 5 ani de la fondarea Radio Moldova Tineret (RMT).
28 Octombrie 2017 | 14:15
Radio Moldova mai aproape de ascultătorii săi
Vineri, 27 octombrie 2017, o echipă de reporteri, regizori şi redactori ai Redacţiei dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii de la Radio Moldova au organizat o vizită de lucru şi o întâlnire de suflet în satul Baraboi, raionul Donduşeni. Scopul deplasării a fost întâlnirea cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
18 Octombrie 2017 | 08:00
IPNA Compania „Teleradio-Moldova” premiată de Comisia Electorală Centrală
Contribuţia Companiei „Teleradio-Moldova” (TRM) la promovarea democraţiei participative a fost apreciată şi premiată de către Comisia Electorală Centrală în cadrul evenimentului organizat, la 16 octombrie, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la crearea autorităţii de management electoral cu statut permanent şi 20 de ani de la adoptarea Codului electoral prin care s-au unificat toate procedurile de organizare şi desfăşurare a alegerilor şi referendumurilor în Republica Moldova.
28 Septembrie 2017 | 15:39
Masă rotundă la Moldova 1 cu participarea partidelor politice
Conducerea postului public de televiziune Moldova 1 a organizat, astăzi, 28 septembrie, o masă rotundă cu participarea reprezentanţilor formaţiunilor politice din Republica Moldova. Aproximativ 20 de partide au dat curs invitaţiei şi au delegat câte un reprezentant la aceste discuţii.
22 Septembrie 2017 | 17:00
22 Septembrie 2017 | 13:09
Preşedinta Companiei „Teleradio-Moldova” a participat la KYIV Media Week
Olga Bordeianu, Preşedinta Companiei ”Teleradio-Moldova”, a participat la Forumul Internaţional Media KYIV Media Week, eveniment ce a avut loc în perioada 18-22 septembrie 2017, la Kiev, Ucraina. La acest eveniment participă anual radiodifuzori publici şi privaţi, grupuri media, studiouri de producţie, reprezentanţi ai societăţii civile. La ediţia din acest an, printre participanţi sunt reprezentanţi şi actori cheie din sfera mediatică din Ucraina, Rusia, Kazahstan, Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Statele Baltice.
19 Septembrie 2017 | 13:34
Formare continuă pentru jurnaliştii Companiei „Teleradio-Moldova”
În perioada 11-15 septembrie curent, angajaţii IPNA Companiei „Teleradio-Moldova” au avut posibilitatea de a participa la trainingul in-house cu tema „Planificarea şi realizarea documentarelor radio la tema integrării europene”, formator fiind Deborah Wilson David, Director al Şcolii de Jurnalism din cadrul Universităţii din Lincoln, şi de a discuta cu expertul Andrew David, o personalitate cu 45 de ani de experienţă în domeniul media, manager al unui post de radio din Marea Britanie, şi în prezent profesor universitar.
18 Septembrie 2017 | 16:26
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam