Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
30 Aprilie 2018 | 10:00
Astăzi, 30 aprilie, Televiziunea Naţională sărbătoreşte împreună cu întreaga ţară, aniversarea de 60 de ani de la înfiinţare. În virtutea schimbărilor ce au marcat ţara noastră, prima televiziune a Republicii Moldova şi-a păstrat importanţa pentru public, a ştiut să se menţină, să insiste în a promova adevărul şi a educa generaţii de telespectatori. Televiziunea Naţională a prins viaţă şi s-a dezvoltat graţie inspiraţiei echipei sale valoroase, iar IPNA Compania „Teleradio-Moldova” reuşeşte să continue a fi o instituţie media sinonimă cu profesionalismul jurnalistic.
27 Aprilie 2018 | 16:45
Liceenii din Comrat în vizită la Compania „Teleradio-Moldova”
La 27 aprilie curent, un grup de liceeni din municipiul Comrat au efectuat o vizită la Radio Moldova şi TV Moldova 1. Tinerii au venit cu scopul de a se familiariza cu procesul de lucru al jurnaliştilor cu experienţă. În program au fost incluse vizita în studiourile de imprimare a Orchestrei Simfonice a Companiei „Teleradio-Moldova” şi Capelei Corale „Moldova”. Elevii au vizitat muzeele şi redacţiile Radio şi TV, unde au aflat despre istoricul instituţiei şi au făcut cunoştinţă cu jurnaliştii Radio Moldova şi TV Moldova 1.
25 Aprilie 2018 | 13:54
Radio Moldova mai aproape de ascultătorii săi
La 24 aprilie curent, o echipă de reporter, regizori şi redactori ai Redacţiei dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii de la Radio Moldova au efectuat prima vizită de lucru din acest an. Întâlnirea de suflet a avut loc în satul Hîrjăuca, raionul Călăraşi. Scopul deplasării a fost întâlnirea cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
27 Februarie 2018 | 22:00
Primul documentar al Studioului „Telefilm-Chişinău” recent relansat, în premieră la cinematograful „Patria-Loteanu”
Astăzi, 27 februarie, a avut loc premiera primului film documentar „Slovenia mea cu Ala Adamia”, produs de Studioul „TeleFilm – Chişinău”, după relansarea activităţii sale. Premiera a avut loc la Cinematograful „Patria – Loteanu” din Chişinău, în prezenţa Excelenţei sale, dlui Peter Michalko, şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova; dnei Eva Gutjahr, şefă ad interim a Oficiului Consiliului Europei în Chişinău şi dlui Vladimir Hotineanu, preşedintele Comisiei parlamentare pentru mass-media. Evenimentul a fost moderat de către Mircea Surdu, directorul Studioului „Telefilm-Chişinău”.
01 Februarie 2018 | 13:30
START înregistrări pentru ADAMI Media Prize 2018
A început primirea dosarelor la concursul „ADAMI Media Prize pentru diversitatea culturală în Europa de Est 2018”. Companiile de televiziune, companiile de producţie media, jurnalişti, regizori, producători şi alţi profesionişti din domeniul media din ţările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Ucraina) sunt invitaţi să participe la concurs.
25 Ianuarie 2018 | 11:56
22 Ianuarie 2018 | 10:37
22 Decembrie 2017 | 19:20
14 Decembrie 2017 | 17:00
O întâlnire de suflet cu radioascultătorii din satul Ciuciulia, raionul Hânceşti
La 13 decembrie 2017, o echipă de reporteri, editori, regizori şi redactori de la Radio Moldova s-a deplasat în satul Ciuciulia, raionul Hânceşti cu scopul întâlnirii cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
12 Decembrie 2017 | 12:29
Noi modificări în structura şi atribuţiile Uniunii Europene de Radiodifuziune
În perioada 07-08 decembrie curent, Preşedinta Companiei „Teleradio-Moldova” (TRM), Olga Bordeianu şi şefa Serviciului comunicare şi relaţii internaţionale, Natalia Beregoi, au participat la sesiunile Asambleei Generale a Uniunii Europene de Radiodifuziune (UER), în Geneva, Elveţia. În agendă au fost incluse discuţii privind noua structura a UER, modificarea Statutului UER şi strategia de achiziţionare a drepturilor de difuzare a evenimentelor sportive, ş. a.
30 Octombrie 2017 | 10:00
Sărbătoare triplă pentru radiodifuzorul public naţional
Astăzi, IPNA Compania „Teleradio-Moldova” sărbătoreşte triplu: 87 de ani de activitate a postului naţional Radio Moldova, 9 ani de la crearea postului Radio Moldova Muzical (RMM) şi 5 ani de la fondarea Radio Moldova Tineret (RMT).
28 Octombrie 2017 | 14:15
Radio Moldova mai aproape de ascultătorii săi
Vineri, 27 octombrie 2017, o echipă de reporteri, regizori şi redactori ai Redacţiei dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii de la Radio Moldova au organizat o vizită de lucru şi o întâlnire de suflet în satul Baraboi, raionul Donduşeni. Scopul deplasării a fost întâlnirea cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
18 Octombrie 2017 | 08:00
IPNA Compania „Teleradio-Moldova” premiată de Comisia Electorală Centrală
Contribuţia Companiei „Teleradio-Moldova” (TRM) la promovarea democraţiei participative a fost apreciată şi premiată de către Comisia Electorală Centrală în cadrul evenimentului organizat, la 16 octombrie, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la crearea autorităţii de management electoral cu statut permanent şi 20 de ani de la adoptarea Codului electoral prin care s-au unificat toate procedurile de organizare şi desfăşurare a alegerilor şi referendumurilor în Republica Moldova.
28 Septembrie 2017 | 15:39
Masă rotundă la Moldova 1 cu participarea partidelor politice
Conducerea postului public de televiziune Moldova 1 a organizat, astăzi, 28 septembrie, o masă rotundă cu participarea reprezentanţilor formaţiunilor politice din Republica Moldova. Aproximativ 20 de partide au dat curs invitaţiei şi au delegat câte un reprezentant la aceste discuţii.
22 Septembrie 2017 | 17:00
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam