Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
26 Iunie 2017 | 11:37
Mircea Surdu şi-a anunţat demisia din funcţia de director TV Moldova 1
Astăzi, în cadrul şedinţei de lucru directorul TV Mircea Surdu şi-a anunţat colegii că urmează să-şi dea demisia. După ce a activat timp de 5 ani în această funcţie, consideră că a ajuns la capătul lucrurilor pe care s-a angajat să le realizeze şi a decis să se dedice producerii de filme documentare, un domeniu care îi este mai aproape sufleteşte.
„Îmi anunţ demisia din funcţia de director al Televiziunii publice Moldova 1. După aproape cinci ani de muncă în acest post în care am împărţit cu colegii mei de aici împlinirile şi planurile de viitor, am ajuns la capătul lucrurilor pe care m-am angajat să le realizez. În tot acest timp, am făcut munca de director aşa cum am ştiut mai bine din experienţa profesională şi bunul simţ. Iar ceea ce am reuşit rămâne. Pe micul ecran, în studiourile tv şi în sentimentele oamenilor. După aceşti aproape cinci ani voi continua să fac ceea ce am început şi mi-a dat satisfacţii imense: filme documentare”, a declarat  Mircea Surdu pe contul de Facebook.

Mircea Surdu a fost ales în funcția de director al televiziunii Moldova 1 în decembrie 2012, pentru un mandat de cinci ani. Cererea de demisie urmează să fie depusă la următoarea ședință a Consiliului de Observatori, pentru a lua act.

Serviciul comunicare şi relaţii internaţionale,
Compania ”Teleradio-Moldova”
Comentarii:
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam