Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
14 Decembrie 2017 | 17:00
O întâlnire de suflet cu radioascultătorii din satul Ciuciulia, raionul Hânceşti
La 13 decembrie 2017, o echipă de reporteri, editori, regizori şi redactori de la Radio Moldova s-a deplasat în satul Ciuciulia, raionul Hânceşti cu scopul întâlnirii cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
Primarul satului, Gheorghe Grigoraş, a salutat iniţiativa Radio Moldova de a se întâlni cu radioascultătorii şi a mulţumit, din numele primăriei şi a consătenilor săi, pentru organizarea unui asemenea concert şi oferirea bunei dispoziţii în ajunul sărbătorilor de iarnă. „Localitatea Ciuciuleni este o localitate veche cu o populaţie de aproximativ 5000 de locuitori. Este un sat cu oameni fideli postului Radio Moldova”, a spus Gheorghe Grigoraş.
 
În același context, Petru Gonţa, primarul satului vecin Drăslicenii Noi, a menţionat: „Salut ideea organizării întâlnirii cu radioascultătorii şi sper că Radio Moldova va veni şi în satul care am onoarea să-l conduc”.
 
La rândul său, Silvia Prescură, vicedirector al gimnaziului „Alexandru Donici” a spus că: „Pentru sat este o zi foarte importantă, un eveniment de mare anvergură, organizat de postul numărul 1 din Republica Moldova – Radio Moldova”.
 
Evenimentul a fost organizat în colaborare cu primăria satului Ciuciuleni la care au fost prezenţi atât locuitorii din satul gazdă, cât şi din satele vecine. Concertul a fost susţinut de către interpreţii Doina Arseni, Ion Tălămbuţă, Suzana Popescu, Vasile Mereuţă şi Laurenţiu Popescu. La concert au participat şi Ansamblul de dans local „Lăstărel” şi interpreta Angela Moraru-Tăbăcaru.
 
Amintim, că Radio Moldova organizează deplasări în teritoriu prin diferite localităţi ale Republicii Moldova cu scopul de a se întâlni cu radioascultătorii şi de a afla opiniile și doleanţele lor în privinţa emisiunilor realizate de Radio Moldova.
 
Serviciul comunicare şi relaţii internaţionale
Comentarii:
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam