Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
25 Aprilie 2018 | 13:54
Radio Moldova mai aproape de ascultătorii săi
La 24 aprilie curent, o echipă de reporter, regizori şi redactori ai Redacţiei dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii de la Radio Moldova au efectuat prima vizită de lucru din acest an. Întâlnirea de suflet a avut loc în satul Hîrjăuca, raionul Călăraşi. Scopul deplasării a fost întâlnirea cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
Svetlana Jitariuc,vicedirectorul Liceului Teoretic „Ştefan cel Mare” din or. Grigoriopol, care este şi un fidel radioascultător al postului Radio Moldova, a mulţumit echipei de la Radio Moldova pentru organizarea acestei întâlniri şi a menţionat că colaborează de mult timp cu postul naţional de radio. “Prin intermediul Radio Moldova liceenii din stânga Nistrului au avut ocazia să participe la diferite concursuri naţionale şi internaţionale, unde au ocupat locuri premiante”, a menţionat dna S. Jitariuc.
 
Întâlnirea s-a transformat într-o serată, unde radioascultătorii s-au bucurat să-și vadă interpreţii de muzică uşoară şi populară. Concertul a fost susţinut de către interpreţii Vasile Mereuţă, Laurenţiu  Popescu, Mariana Colţa, Cezara şi Nicolae Cibotaru.
 
Amintim, că echipa Radio Moldova organizează deplasări în teritoriu prin diferite localităţi ale Republicii Moldova cu scopul de a se întâlni cu radioascultătorii şi de a afla opiniile și doleanţele lor în privinţa emisiunilor realizate de Radio Moldova.
 
Serviciul comunicare şi relaţii internaţionale,    
IPNA Compania „Teleradio-Moldova”                                               
Comentarii:
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam