Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
05 Iulie 2017 | 12:00
Radio Moldova mai aproape de ascultătorii săi
Vineri, 30 iunie 2017, o echipă de reporteri, regizori şi redactori ai Redacţiei Dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii de la Radio Moldova au organizat o vizită de lucru şi o întâlnire de suflet în satul Colibaşi, raionul Cahul. Scopul deplasării a fost întâlnirea cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
Primarul satului Colibaşi a salutat iniţiativa de a se întâlni cu radioascultătorii şi a mulţumit, din numele Primăriei, echipei de la Radio Moldova pentru frumoasa sărbătoare organizată pentru radioascultătorii din satul Colibaş. În cadrul evenimentului a menţionat că: „Astăzi este o seară frumoasă, datorită aceste idei minunate de a veni la „talpa ţării” de a vedea oamenii, de a simţi pe viu cum trăiesc cei de la ţară, de a simţi spiritul european, patriot şi dragostea de ţară, care o au cetăţenii din lunca Prutului de Jos”.

Dânsul a mai accentuat că: „Satul Colibaşi întotdeauna a avut noroc de oameni, care au ştiut să aşeze această localitate. La Colibaşi s-au implementat multe proiecte europene. Şi, sunt sigur că împreună cu Radio Moldova vom reuşi să facem lucruri frumoase. Ne bucurăm că în această seară sunteți alături de noi la Colibaşi. Şi, cu siguranţă, vă veţi convinge că ascultătorii voștri fideli sunt, aici”.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Consiliul raional Cahul şi primăria satului Colibaşi. Concertul a fost susţinut de către interpreţii Ioana Căpraru, Vasile Mereuţă, Mariana Colţa, Tatiana Heghea,  Laurenţiu Popescu şi Gheorghe Nichiforeac.

Amintim, că Radio Moldova organizează deplasări în teritoriu prin diferite localităţi ale Republicii Moldova cu scopul de a se întâlni cu radioascultătorii şi de a afla opiniile și doleanţele lor în privinţa emisiunilor realizate de Radio Moldova.
 
Serviciul comunicare şi relaţii internaţionale,
IPNA Compania „Teleradio-Moldova”

 
Comentarii:
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam