Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
23 Mai 2018 | 17:00
Radio Moldova mai aproape de ascultătorii săi
La 22 mai curent, o echipă de reporteri, regizori şi redactori de la Radio Moldova au organizat o vizită de lucru şi o întâlnire de suflet în satul Glinjeni, raionul Făleşti. Scopul deplasării a fost întâlnirea cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară, populară şi de operă.
Primarul satului Glinjeni, Piotr Gafinciuc, a salutat iniţiativa de a se întâlni cu radioascultătorii şi a mulţumit echipei de la Radio Moldova pentru evenimentul organizat. „Din numele locuitorilor satului Glinjeni, Vă mulţumesc pentru organizarea acestei întâlniri cu echipa Radio Moldova. Ne bucurăm că în această seară sunteți alături de noi, la Glinjeni”, a declarat P. Gafinciuc. 
 
La rândul său, preşedinta raionului Făleşti, Iraida Bînzari, a menţionat că: „Ne bucură faptul că avem atât de multă lume bună. Tradiţiile pot fi promovate prin intermediul Dvs., jurnaliștilor de la Radio Moldova. Importanţa Radio Moldova e una majoră, sunteţi mesagerii noştri şi cei mai eficienţi diplomaţi. Vă mulţumim că sunteţi şi că ați venit, aici, în Glinjeni”.
 
La acest eveniment a participat şi Silvia Ţurcanu, primarul satului vecin Chişcăreni, raionul Sângerei. Dumneaei a mulţumit Radio Moldova pentru organizarea acestor evenimente şi a invitat echipa să vină în vizită și în satul Chişcăreni.
  
Concertul a fost susţinut de către interpreţii Veta Ghimpu-Munteanu, Ion Tălămbuţă, Vasile Mereuţă, Valeriu Cojocaru, Nicolae Cibotaru şi Constantin Cibotaru. La concert au mai participat orchestra locală „Mugurel” şi Ansamblul de dansuri populare de copii „Speranţa”.
 
Amintim, că echipa Radio Moldova organizează deplasări în teritoriu prin diferite localităţi ale Republicii Moldova cu scopul de a se întâlni cu radioascultătorii şi de a afla opiniile și doleanţele lor în privinţa emisiunilor realizate.
 
Serviciul comunicare şi relaţii internaţionale,      
IPNA Compania „Teleradio-Moldova”                              

Comentarii:
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam