Loading
ro ru en
TRM
Comunicate
Loading
28 Octombrie 2017 | 14:15
Radio Moldova mai aproape de ascultătorii săi
Vineri, 27 octombrie 2017, o echipă de reporteri, regizori şi redactori ai Redacţiei dezbateri, documentare, coproducţie şi investigaţii de la Radio Moldova au organizat o vizită de lucru şi o întâlnire de suflet în satul Baraboi, raionul Donduşeni. Scopul deplasării a fost întâlnirea cu radioascultătorii şi organizarea unui concert cu participarea interpreţilor de muzică uşoară şi populară.
Primarul satului Baraboi Andrei Ţurcanu a salutat iniţiativa de a se întâlni cu radioascultătorii şi a mulţumit din numele Primăriei echipei de la Radio Moldova pentru evenimentul organizat pentru radioascultătorii din satul Baraboi. „Mă bucur de faptul că echipa Radio Moldova a decis să vină la noi, în Baraboi, să sărbătorim împreună. Aveţi emisiuni bune și o istorie bogată. Satul Baraboi e o localitate tânără. Cândva a avut şase mii de locuitori, acum doar 3280. Dar satul are mulți copii, este viu, satul trăieşte şi sperăm că va avea un viitor prosper. Sunt sigur că împreună cu Radio Moldova vom reuşi să facem lucruri frumoase. Ne bucurăm că în această seară sunteți alături de noi, la Baraboi” a menționat A.Țurcanu.   

Întâlnirea s-a transformat într-o serată la care venise întreg satul. Vârstnicii, tinerii și copiii s-au lăsat copleșiți de căldura emanată de vorbele spuse, vocile auzite și melodiile cântate. Sătenii s-au bucurat să-și vadă idolii, interpreţii de muzică uşoară şi populară, să dea mâna cu ei și să își spună păsurile. Concertul a fost susţinut de către interpreţii Ioana Căpraru, Suzana Popescu, Ion Tălămbuţă, Viorel Mahu, Carolina Prepeliţă şi Nina Ţurcanu-Furtună.
 
Amintim, că echipa Radio Moldova organizează deplasări în teritoriu prin diferite localităţi ale Republicii Moldova cu scopul de a se întâlni cu radioascultătorii şi de a afla opiniile și doleanţele lor în privinţa emisiunilor realizate de Radio Moldova.
 
Serviciul comunicare şi relaţii internaţionale,         
IPNA Compania „Teleradio-Moldova”                                                          
Comentarii:
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam