Loading
ro ru en
Concurs: Fii primul care zboară fără viză în Europa
 16 Aprilie 2014 | 22:00
„Fii primul care zboară fără viză în Europa”: Vezi lista finaliştilor
Din numărul total de 275 de participanţi care au aplicat pentru concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa”, au fost desemnaţi 25 de finalişti. Proiectul este desfăşurat de Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu IPNA Compania Publică „Teleradio-Moldova”, în perioada 7-15 aprilie 2014.
15 Aprilie 2014 | 16:20
Miercuri vom cunoaşte numele tinerilor care vor pleca la Atena
Juriul va anunţa miercuri, 16 aprilie, câştigătorii concursului naţional „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”. 275 de tineri de la diferite instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova şi România s-au înscris în competiţie, pentru a câştiga dreptul de a fi printre primii care vor zbura fără viză în Europa.
15 Aprilie 2014 | 07:55
Tinerii, îndemnaţi să aplice la concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”
Astăzi, 15 aprilie, este ultima zi când tinerii de la instituţiile de învăţământ superior din Republica Moldova pot depune dosarele pentru concursul naţional „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”.
14 Aprilie 2014 | 19:42
220 de tineri au aplicat la concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”
220 de tineri de la diferite instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova şi România au depus, până astăzi, dosarele şi s-au înscris în competiţie, pentru a câştiga dreptul de a fi printre primii care vor zbura fără viză în Europa.
12 Aprilie 2014 | 15:03
26 de tineri au aplicat la concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”
26 de tineri de la diferite instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova şi România au depus, până astăzi, dosarele şi s-au înscris în competiţie, pentru a câştiga dreptul de a fi printre primii care vor zbura fără viză în Europa.
10 Aprilie 2014 | 20:43
Concursul „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”continuă
Şapte tineri de la diferite instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova au depus, până astăzi, dosarele şi s-au înscris în competiţie, pentru a câştiga dreptul de a fi printre primii care vor zbura fără viză în Europa.
08 Aprilie 2014 | 14:10
Regulamentul concursului naţional „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”
Guvernul Republicii Moldova şi postul public de televiziune Moldova 1 organizează concursul naţional „Fii primul care zboară fără viză în Europa!” la care pot participa studenţii din toate instituţiile de învăţământ superior din ţară.
08 Aprilie 2014 | 14:02
Participă la concursul naţional „Fii primul care zboară fără viză în Europa!”
Eşti student la una din instituţiile de învăţământ superior din Republica Moldova şi vrei sa fii primul care zboară fără viză în Europa? Participă la concursul organizat de Guvernul Republicii Moldova şi postul public de televiziune Moldova 1!
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam