Loading
ro ru en
Despre noi
Loading
RADIO MOLDOVA MUZICAL
prezenţă distinctă în peisajul sonor autohton
 
Radio Moldova Muzical (RMM) este un post de radio cultural-informaţional destinat melomanilor de toate vârstele, inclusiv pentru specialişti în domeniu.

Aici descoperiţi valorile autentice ale artei muzicale: academică, contemporană, vocal-instrumentală, folclorică, preponderent jazz vocal şi muzică clasică instrumentală de toate sub-genurile şi derivatele stilistice.

Întregul program este „pigmentat” cu conţinut relevant şi edificatoriu pentru grupul ţintă în cadrul rubricilor: ”Meloterapia şi sănătatea prin muzică”, ”Curiozităţi din istoria muzicii universale”, „Musical Joke - bancuri şi istorioare amuzante despre muzicieni”, „Dicţionar universal de muzică”, „Promo RMM”, „Meditaţii în cheia sol”.

Aici puteţi audia cele mai importante spectacole muzicale care au loc în sălile de concert din ţară şi din întreaga lume.

RMM este, de fapt, soluţia noastră de culturalizare a publicului ascultător prin educare estetică.
                                                                                                                                       
Este un produs radiofonic în care ideile, emoţiile, cuvintele, sunetele sunt aşezate într-o structură coerenta. Limbajul pretinde a fi unul inteligent şi sugestiv.

Canalul RMM a fost inaugurat la 30 octombrie. 2008. Postul a servit drept laborator de creaţie pentru mai mulţi colegi din diferite redacţii.

Începând cu 2013 a fost restructurată fundamental grila de program prin crearea blocurilor distincte: matinal, de zi, de seară şi nocturn.

Ne puteţi asculta la orice oră pe Internet AICI !

Ion Chiorpec,
Şef serviciu programe RMM
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam