Loading
ro ru en
Inedit
Loading
27 Februarie 2017 | 08:32
A fost ales „Mister Soroca 2017”
În oraşul Soroca a fost ales cel mai atrăgător bărbat, care a primit titlul de „Mister Soroca 2017”. Este vorba despre un student al Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”, care a devansat alţi şapte frumoşi ai oraşului, relatează Moldova 1.
Criteriile de evaluare nu s-au bazat atât pe aspectul fizicul, cât mai degrabă pe şarmul personal, inteligenţa şi talentul tinerilor. Nici proba-capcană nu i-a pus în dificultate pe participanți, ei dovedind că se descurcă de minune și la coafat.

„A fost foarte frumos şi interesant. A fost greu să învăţ atâtea şi sunt foarte bucuros că am participat la cest concurs”, „A fost o experienţă bună pentru mine şi mi-a plăcut mult, mi-a dat voie să trec peste teama mea de scenă şi să înfrunt totul”, au spus câțiva participanți.   

După o mare confruntare pe scenă, locul întâi i-a revenit lui Victor Nichitișin, student în anul III la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”. „A fost un concurs captivant, a fost spontan pentru mine”, a spus câștigătorul.

Toţi participanții au primit premii bănești, iar pentru locul întâi a fost oferită o excursie pentru doua persoane la Iași.

„A fost o decizie destul de dificilă, pentru că talentele sunt pentru fiecare speciale şi fiecare într-adevăr a arătat un talent al său: cântă, dansează, spune poezii, joacă teatru. A fost o misiune foarte grea pentru juriu”, a declarat președintele Juriului, Stela Babici.

Concursul „Mister Soroca 2017” este organizat al V-lea an consecutiv, de către Consiliul Raional Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA” și Consiliul Local al Tinerilor.
 
 
Postat de: Iulia Dubceac
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam