Loading
ro ru en
Inedit
Loading
20 Februarie 2018 | 13:52
A început cea de-a 85-a ediţie a Festivalului Lămâilor
Coasta de Azur găzduieşte, în aceste zile, Festivalului Lămâilor - un eveniment ce a ajuns deja la cea de-a 85-a ediţie, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Vizitatorii pot admira construcţii inedite create din diverse soiuri de citrice. Organizatorii au folosit, în total, 145 de tone de citrice pentru a ridica construcţiile inedite.
 
Vizitatorii mai pot admira şi o expoziţie de orhidee şi pot cumpăra produse de artizanat de la producătorii locali.
 
Peste 240 de mii de turişti sunt aşteptaţi la Festivalul Lămâilor, ce se va încheia pe data de 4 martie.

Postat de: Rodica Mazur
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam