Loading
ro ru en
Inedit
Loading
13 August 2016 | 16:25
A nins în Munţii Bucegi din România
A nins astăzi în Munţii Bucegi din România, la o altitudine de peste două mii de metri, relatează Mesager.
Fulgii de zăpadă au fost surprinşi de către Salvamontul Buşteni. Fenomenul survine în urma temperaturilor scăzute din ultimele zile.

Administraţia Naţională de Meteorologie din România a emis o avertizare de Cod Galben de furtuni pentru 15 judeţe din sud-estul ţării, ce a fost valabilă până pe 12 august, la ora 10:00, însă temperaturile scăzute se vor înregistra sâmbătă şi duminică, notează mediafax.ro.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam