Loading
ro ru en
Inedit
Loading
18 Mai 2015 | 13:00
Află de la Vasile Leucă cum să îngrijeşti albinele
Toată viaţa a avut în gospodărie albine, de aceea a reuşit să le studieze mai îndeaproape. Este vorba despre Vasile Leucă, apicultor, care şi-a împărtăşit experienţa în cadrul emisiunii „Baştina” de la postul public de televiziune Moldova 1, şi care îşi doreşte ca apicultorii din Republica Moldova să se unească într-o familie, ca împreună să-şi apere interesele şi să dezvolte ramura.
Mai multe detalii aflați din emisiunea „Baștina”.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam