Loading
ro ru en
Inedit
Loading
05 Iulie 2017 | 18:16
Balta de nuferi de la marginea localităţii Bardar, într-un reportaj inedit la „Rapsodia Satului”
A creat un adevărat un colţ de rai la marginea satului Bardar. A investit peste 1000 de euro, iar periodic achiziţionează specii diferite de pe internet sau de la alţi colecţioneri din aceeaşi sferă. La moment are o baltă inedită cu peste 60 de specii de nuferi şi este o oază ruptă din rai, greu de conceput astfel de peisaj în Republica Moldova. Echipa „Rapsodia Satului” a fost la Bardar şi a discutat cu horticultorul pasionat de creşterea nuferilor.
VEDEŢI secrete din pasiunea de a creşte nuferi, lucruri inedite despre speciile de nuferi, cum se cresc şi ce pretenţii au la îngrijire, în reportajul marca „Rapsodia Satului”. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam