Loading
ro ru en
Inedit
Loading
28 Noiembrie 2015 | 15:15
Begonia: Cum va înflori mai bogat?
Există peste o mie de specii de begonie. Graţie marii varietăţi de forme şi culori a frunzelor dar, mai ales, a florilor, begonia este una dintre cele mai îndrăgite şi răspândite flori.
Este o plantă căreia îi place căldura, dar nu se simte bine sub razele soarelui.

Iarna, în perioada de repaus, 14-15 de grade sunt suficiente. Ii place lumina. Pământul în care begonia se va dezvolta cel mai bine va fi un amestec din frunze, pământ de ferigă, turbă și nisip.

Begonia cu bulb, este ușor de iernat. O poți pune la odihnă, astfel va înflori mult mai bogat în sezonul următor.

Care sunt condițiile de mediu prielnice begoniei, aflați din emisiunea „Casa mea”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam