Loading
ro ru en
Inedit
Loading
22 Decembrie 2014 | 13:00
„Bună Dimineaţa”, La mulţi ani!
22 decembrie este o zi specială pentru cea mai matinală emisiune de la postul public de televiziune. De 12 ani, Moldova 1 ghidează începutul de zi cu energie şi buna dispoziţie emanată de emisiunea „Bună Dimineaţa”. Invitaţi de excepţie, vedete ale estradei autohtone, prieteni şi colegi de breaslă au venit azi să le spună „La mulţi ani!”
Echipa „Bună Dimineaţa” a semnat cea de-a 12-a filă din istoria sa și a făcut o excepţie: a schimbat rolul de gazdă cu cel de omagiat. Din acest motiv ediția a  început cu emoţii duble pentru actualii prezentatori care erau în aşteptarea revederii cu foştii moderatori ai emisiunii. Studioul matinal a devenit o adevărată punte de legătură între generaţiile acestei emisiuni.

Interpreții Mariana Șura și Ricky Ardezianu, foștii moderatori „Bună dimineața” - Elena Răzvan și Dumitru Alexei, prezentatoarea „O seară în familie” - Rusalina Russu, echipa emisiunii „Stil Nou” și mulți alți invitați au felicitat întreaga echipă, în direct, la Moldova 1.

AICI puteți vedea ediția aniversară a emisiunii „Bună Dimineața”. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam