Loading
ro ru en
Inedit
Loading
08 Februarie 2015 | 12:12
Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor
Până la Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătorită pe 14 februarie, au rămas zile numărate. Cu ce daruri originale îţi poţi surprinde jumătatea, află din reportajul Mesager.
La o cină romantică nu pot lipsi lumânările. Radu Grigoraş este meşter mare la asemenea decoraţiuni. El susţine că înaintea acestei zile, Valentin şi Valentina, produsele lui sunt mai solicitate decât de obicei.

În luna îndrăgostiţilor şi designerii de bijuterii au mai multă inspiraţie. Aceştia ajută clienţii să aleagă podoabe potrivite pentru persoana iubită.  

Și agenţiile de turism vin cu oferte tentante. Cele mai solicitate sunt vacanțele în  Ucraina, România. Sunt şi preţuri speciale pentru Istanbul sau Paris.

Sărbătoarea marcată în lume pe 14 februarie vine din tradiţia occidentală. Pentru români Ziua Îndrăgostiţilor este la 24 februarie când este serbat Dragobetele.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam