Loading
ro ru en
Inedit
Loading
28 Decembrie 2015 | 17:58
Carnavalul de la Grădiniţa Nr. 104 din capitală, surprins de echipa Mesager
Este vremea cadourilor şi a colindelor, iar feeria sărbătorilor a cuprins întreaga ţară. Şi cum la sfârşit de an toată lumea face totalurile, şi copiii au grijă să păşească împăcaţi în Noul An. Cel mai bine se descurcă picii de la grădiniţe care, echipaţi în straie de sărbătoare sau deghizaţi în personaje de poveste, participă la tradiţionalele matinee de Crăciun. Echipa Mesager a surprins carnavalul de la Grădiniţa Nr. 104 din capitală.
Prinţi, prinţese şi eroi din povești au răspuns invitaţiei împăratului şi au venit la balul de la palat, organizat în sala de festivităţi a Grădiniţei Nr. 104. Micuţii au fost întâmpinaţi cu aplauze de către părinţii plini de emoţii, care îi aşteptau în sala arhiplină.

După ce au urat şi colindat, micuţii au luat o pauză, iar publicul a avut parte de un cadou muzical din partea interpreţilor Luminiţa şi Valentin Dragomir.

În scurt timp, copiilor le-a păşit pragul mult-aşteptatul Moş Crăciun, cu sacul plin de daruri.

Părinţii au urmărit spectacolul cu sufletul la gură.

La grădiniţa Nr. 104 din capitală sunt 14 grupe de copii.
 
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam