Loading
ro ru en
Inedit
Loading
02 Februarie 2014 | 14:00
Cea mai înaltă clădire din Europa, demolată la Frankfurt
Un bloc turn cu înălţimea de 116 metri a fost dinamitat controlat, duminică dimineaţă, în oraşul german Frankfurt, fiind cea mai înaltă clădire din Europa demolată în acest fel, transmite Mediafax.
Pentru demolare au fost utilizate 1400 de dispozitive explozive, cu o greutate totală de 950 de kilograme.

Turnul de 116 metri, construit în anul 1972, s-a prăbuşit în câteva secunde, sub privirile a aproximativ 30 mii de persoane.

Clădirea, aflată într-o zonă rezidenţială, aparţinea unei universităţi din cartierul Bockenheim, situat în vestul oraşului Frankfurt.

În locul turnului demolat vor fi construite alte două edificii care vor avea înălţimea de peste 100 de metri.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam