Loading
ro ru en
Inedit
Loading
26 Ianuarie 2017 | 17:24
Cea mai mare arteră de circulaţie din lume în imagini inedite la „Bună Dimineaţa”
Cum ar fi să avem un bulevard cu 10, 15 sau 18 benzi de circulaţie? Un vis greu de imaginat pentru multe ţări din lume, nu doar pentru Republica Moldova! Doar că autorităţile din Argentina au reuşit asemenea performanţă, iar capitala Buenos Aires se bucură de bulevardul care deţine titlul de cea mai mare arteră de circulaţie din lume!
Bulevardul „Avenida 9 De Julio” cu 140 de metri lăţime şi câte 7 benzi pe ambele sensuri, poartă numele în cinstea Zilei Independenţei a statului Argentinian obţinută la 9 iulie 1816.

Vedeţi imagini spectaculoase cu această stradă imensă în reportajul realizat de echipa „Bună Dimineaţa”.

Urmăriţi matinalul postului public de luni, până vineri, în intervalul orelor 06:55-09:00, şi vedeţi cele mai importante evenimente culturale, cele mai spectaculoase şi inedite lucruri din lume în direct la Moldova 1 şi online pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii „Bună Dimineaţa” AICI
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam