Loading
ro ru en
Inedit
Loading
29 Decembrie 2017 | 13:54
Cerere de căsătorie inedită în centrul capitalei (FOTO)
Momente de fericire la Târgul de Crăciun din capitală. Un tânăr şi-a cerut aseară iubita în căsătorie sub privirile a zeci de trecători. El a profitat de magia sărbătorilor şi a găsit un prilej deosebit de a-şi uni destinul cu aleasa inimii. Astfel, după ce mai mulţi Moşi Crăciun au interpretat la trompetă piese de sărbătoare, pe ecranul de pe scena târgului din capitală a apărut poza cuplului, iar Dumitru şi-a cerut iubita în căsătorie, relatează Moldova 1.

Dumitru şi Natalia au câte 30 de ani, iar în preajma sărbătorilor de iarnă şi-au unit destinele. Tânărul spune că a ales anume Târgul de Crăciun pentru acest eveniment important din viaţa lor din motiv că şi-a dorit să se simtă atmosfera de Crăciun.
 

„Am organizat şi m-a ajutat foarte mult colega Cristina şi tot a fost bine, a fost perfect. Suntem împreună de doi ani”, spune Dumitru.

Natalia a fost surprinsă de gestul iubitului. Evident răspunsul a fost un „DA”, iar fericita a primit un buchet mare de trandafiri roşii.
 


„Nu m-am aşteptat la aşa declaraţie de dragoste şi cere în căsătorie pentru că este puţin mai timid, nu chiar aşa cum pare. Sunt foarte surprinsă. Am venit în oraş să ne întâlnim cu nişte rude. Asta a fost invitaţia în oraş”, spune Natalia.

Vizitatorii la târg au apreciat gestul ingenios al îndrăgostitului şi le-au dorit tinerilor casă de piatră.

„Foarte frumos, bravo, le doresc multă fericire şi casă de piatră. Ingenios, drăguţ, romantic. Aşa o declaraţie de dragostea a făcut, bravo lui”, spun vizitatorii.
 

„Încerc să selectez scenarii care au ambianţa aceasta a sărbătorilor de Crăciun şi magia propriu-zisă. Respectiv, mi-am dorit să am şi o cerere în căsătorie în locuşorul acesta atât de frumos. A fost şi pentru mine, în calitate de organizator, foarte emoţionant”, a declarat organizatoarea cererii în căsătorie, Cristina Postolache.

Înainte de momentul emoţionant, tânărul a fost susţinut de o fanfară formată din cinci Moşi Crăciun, care au cântat piese de sărbătoare.

 
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam