Loading
ro ru en
Inedit
Loading
07 Aprilie 2014 | 18:40
Colecţiile curioase ale pianistului Iurie Mahovici
Un pianist valoros cu un hobby curios! Iurie Mahovici este un colecţionar care are o mulţime de lucruri neobişnuite aduse din diverse ţări.
O mulțime de accesorii hazlii și excentrice cum ar fi căciulițe cu diferite tematici, de diferite forme și culori își au locul în colecția lui Iurie Mahovici. Prietenii susțin acest hobby și îl alimentează prin propria contribuție. 

Ce lucruri au prins viață în colecția artistului aflați de la invitatul emisiunii „Cine vine la noi?”
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam