Loading
ro ru en
Inedit
Loading
30 Ianuarie 2017 | 13:50
Concursul Miss Univers, câştigat de o franţuzoaică
O franţuzoaică este noua Miss Univers. Gala finală a concursului a avut loc într-o staţiune din Filipine. Pe locurile următoare s-au clasat Miss Haiti şi Miss Columbia, relatează Moldova 1.
În vârstă de 24 de ani, noua regină a frumuseţii mondiale este studentă la stomatologie, pasionată de sport, călătorii şi gătit. Ea a declarat că, în noua sa calitate, doreşte să promoveze igiena orală.

În total 86 de tinere au concurat în cadrul celei de-a 65-a ediții a concursului Miss Univers. Anul trecut Miss Filipine a câştigat marele premiu, după o gafă a prezentatorului care o desemnase inițial câștigătoare pe Miss Columbia.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam