Loading
ro ru en
Inedit
Loading
06 Ianuarie 2017 | 17:43
Confidenţe cu GNOSIS: „Vrem să îl cunoaştem pe Dumnezeu şi să transmitem acest mesaj mai departe”
„Aşa cum şi se înţelege din numele pe care îl purtăm „Gnosis”, adică cunoaştere, ne dorim în primul rând să îl cunoaştem pe Dumnezeu şi să transmitem prin această muzică un mesaj de dragoste, de pace. Să transmitem mesajul Naşterii Mântuitorului, este o perioadă specială în care putem să împărtăşim Vestea Bună a mântuirii” au împărtăşit doi membri ai grupului în rubrica „Confidenţe” la „Bună Dimineaţa”.
S-au născut în această componenţă un an în urmă, în Biserică, mai exact la Mănăstirea Hirova unde cântă la slujbele religioase. Îi uneşte o dorinţă sacră, de a transmite Vestea Bună prin muzica bisericească acolo unde este durere, acolo unde este singurătate, dar şi unde se proclamă frumuseţea credinţei şi a închinării într-o relaţie strânsă cu Dumnezeu.

În perioada sărbătorilor de iarnă au o agendă foarte plină. Cântă în diferite contexte, locaţii, de la Biserici, Mănăstiri, până la internate.

Vedeţi întregul interviu în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” şi savuraţi ultimul colind înregistrat de corul „Gnosis”. 
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam