Loading
ro ru en
Inedit
Loading
08 Ianuarie 2016 | 17:06
Dan-Iulian Druţac - un tânăr talentat care studiază în Marea Britanie, invitat la „Bună dimineaţa!”
Surprize de Crăciun ne oferă şi tinerii care îşi fac studiile în străinătate. Talentatul violonist Dan-Iulian Druţac a delectat telespectatorii emisiunii cu muzică sută la sută LIVE.
Dan-Iulian s-a stabilit de câțiva ani în Marea Britanie și este student la Conservatorul din Londra.

„Am avut ocazia să particip la un concurs, unde premiul mare era o bursă, pe care am avut marele noroc să o câștig. Datorită acestei oportunități sunt de trei ani la Londra și sunt în primul an la Conservator. Pasiunea pentru muzică vine de la tatăl meu, care este și el muzician, dar pe lângă acest talent moștenit, am despus și foarte mult efort”, a mărturisit Dan-Iulian.

Cât de dificil este să fii la o asemenea distanță de casă și de părinți, ce oportunități oferă studiile de acolo și ce aspirații de viitor are Dan-Iulian Druțac, aflați din interviul realizat de echipa „Bună dimineața!”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam