Loading
ro ru en
Inedit
Loading
27 Februarie 2017 | 13:59
Surpriză pentru călătorii cursei Chişinău-Iaşi
În ajun de Dragobete, sărbătoare marcată pe 24 februarie, pasagerii cursei Chişinău-Iaşi au avut parte de o călătorie inedită. Responsabilii de la Calea Ferată din Moldova (CFM) au înfrumuseţate vagoanele cu baloane, iar călătorii au primit în dar bomboane şi biscuiţi.
Mai mult decât atât, în urma unui concurs organizat de CFM, un cuplu de îndrăgostiți a avut parte de o mini-vacanță la Iași.

Elena și Iurie Tomșa, împreună cu fetița lor în vârstă de trei anișori, au beneficiat de bilete tur-retur pe cursa Chișinău-Iași, dar și de cazare gratuită într-un hotel din centrul orașului istoric, asigurată de administrația CFM.
            
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Biblioteca este izvorul care ne formează şi ne lărgeşte orizonturile. Te inspiră, te surprinde, te mobilizează! Acest lucru îl ştie şi îl promovează directorul Bibliotecii Municipale „Bogdan Petriceicu Haşdeu” şi Preşedinta Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova, Mariana Harjevschi. O cunoaştem şi aflăm mai multe despre comorile din cărţi vineri, 28 aprilie, în ultima ediţie din această săptămână a emisiunii „Cine vine la noi”?
Radio Moldova
Ambasadorul Poloniei la Chişinău, Artur Michałski, este invitatul ediţiei de vineri, 28 martie a emisiunii „Matinal Naţional” de la Radio Moldova. Oficialul va vorbi despre proiectul ce îl organizează Radio Moldova de comun cu Ambasada Poloniei la Chişinău, în contextul Zilei Naţionale a Poloniei, ce va avea loc la 3 mai.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam