Loading
ro ru en
Inedit
Loading
14 Februarie 2018 | 20:02
De Ziua Îndrăgostiţilor şi semafoarele au inimă
Şi semafoarele au inimă. De ziua îndrăgostiţilor, locuitorii capitalei au avut parte de o surpriză şi asta pentru că Inspectoratul General de Politie (IGP) a decis sa-i surprindă într-un mod inedit. Poliţiştii au venit şi cu mesaj pentru toţi îndrăgostiţii şi anume: „Găseşte timp pentru un sărut”, relatează Mesager.
Începând de aseară, pe câteva semafoare, din perimetrul străzilor Mihai Viteazul şi Ismail, poate fi văzută câte o inimă. Trecătorii s-au arătat surprinşi de acest gest. 

„Eu nu am observat până acum dar e plăcut”.  „Eu sunt de părere că dacă iubeşti vei fi iubită, asta dacă nu iubești... indiferent, de mamă, copii, rudă nu e bine”. „E foarte plăcut, în special de dimineața ridică dispoziția şi ne amintește de sărbătoarea de astăzi”, spun trecătorii.

Pe o reţea de socializare, şeful Poliţiei Naţionale, Alexandru Pânzari a declarat că prin acest gest Poliţia Moldovei vrea să promoveze dragostea printre participanţii la traficul rutier, dar şi să responsabilizeze şoferii, ca să fie mai atenţi la ceea ce semnalizează semafoarele.

Mai mult, în acest mod agenții de circulație au hotărât să reamintească tuturor că dragostea este ceea ce contează în vieţile noaste.  În curând astfel de inimioare vor apărea la mai multe intersecţii din capitală.

„Cum vă pare ideea ca semaforul să aibă inimioare. Chiar mă uitam şi eu e interesantă ideea, îmi pace”. „Arată foarte drăguţ, ar fi bine ca inimioarele să fie de dimensiuni mai mari şi in mai multe locații”, spun oamenii.

În curând astfel de inimioare vor apărea la mai multe intersecţii din capitală.
Postat de: Cornelia Stefoglu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam