Loading
ro ru en
Inedit
Loading
31 August 2016 | 19:00
Diplomaţii, provocaţi să recite poezii în limba română
Echipa postului public de televiziune, Moldova 1, a provocat mai mulţi diplomaţi să recite versuri în limba română.
Ambasadorul Uniunii Europene la Chişinău recită versuri în limba română
Ambasadorul României la Chișinău recită versuriAmbasadoarea Germaniei la Chișinău recită versuri în limba românăAmbasadoarea Suediei la Chișinău recită versuri în limba românăAmbasadorul Franței la Chișinău recită versuri în limba românăAmbasadorul Italiei recită versuri în limba românăAmbasadorul Lituaniei la Chișinău recită versuri în limba românăAmbasadorul Poloniei la Chișinău recită versuri în limba românăAmbasadorul Republicii Azerbaidjan la Chişinău recită versuri în limba românăAmbasadorul SUA la Chișinău recită versuri în limba românăAmbasadorul Turciei la Chișinău recită versuri în limba românăAmbasadorul Statului Qatar recită versuri în limba română
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam