Loading
ro ru en
Inedit
Loading
28 Iunie 2016 | 19:36
EURO 2016: Curiozităţi
Cel mai tânăr jucător de la EURO 2016 din Franţa este Marcus Rashford care are 18 ani. El a avut nevoie de permisunea şcolii pentru a participa la campionat.
Cei mai vârstnici la ediția EURO 2016 sunt portarii, Gabor Kiraly din echipa Ungariei care este și cel mai experimentat fotbalist, având în acest moment, puțin sub 40 de ani.

Elveția este echipa cu cei mai mulți tineri la acest campionat, având patru jucători care abia au făcut majoratul.
Cel mai înalt jucător de la EURO 2016 este românul Costel Pantilimon, iar cel mai scund este jucătorul italian, Lorenzo Insigne care are o înălțime de 1.63 m.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam