Loading
ro ru en
Inedit
Loading
04 Iunie 2015 | 17:21
Festival etno-folcloric „Duminica Mare”, organizat la Domulgeni
Eveniment cultural de amploare ce promovează tradiţiile şi obiceiurile ţării noastre. Festivalul etno-folcloric „Duminica Mare”, a avut loc la 31 mai, în satul Domulgeni, raionul Floreşti. Atmosfera a fost întregită de colective folclorice, meşteri populari şi gospodine. Detalii - puteţi vedea în reportajul realizat de echipa „Bună dimineaţa”.
Evenimentul a fost organizat de Agenţia Turismului a Republicii Moldova, Consiliul Raional Floreşti, Primăria satului Domulgeni, raionul Floreşti și Asociaţia Naţională a Turismului Rural Ecologic.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam