Loading
ro ru en
Inedit
Loading
02 Iunie 2016 | 11:00
Festivalul Luminilor, organizat în Australia
Culorile, muzica şi voia bună au cuprins în aceste zile oraşul australian Sydney. Ediţia din 2016 a Festivalului Luminilor a impresionat prin peisaje de miracol, iar turiştii şi localnicii nu-şi puteau rupe ochii de la aranjamentele făcute. Timp de trei săptămâni, nopţile din Sydney sunt parcă rupte din basm, relatează Mesager.
Potrivit sursei citate, în acest an, evenimentul a fost extins în mai multe locaţii din oraş, printre care Grădina Zoologică Taronga, districtul economic Chatswood, Parcul Central şi celebra Casă a Operei.

Festivalul este organizat cu sprijinul guvernului, care vede în acest fel o oportunitate de a atrage mai mulţi turişti în Australia.

Festivalul Vivid din Sydney va dura în acest an pană pe 18 iunie.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam